top of page
Home

[koh·nun·drum] : Een moeilijk op te lossen vraagstuk

Over Conundrum

Iedere organisatie is uniek en heeft een eigen groeitraject. Samen met jullie kristalliseren we de oplossing op maat.

Over ons

Conundrum

Bij gebrek aan een hippe schuur in de buurt van Silicon Valley ontstond het idee voor Conundrum aan een vrie wijze Gentse keukentafel.

We stelden vast dat we elk vanuit onze passie en eigen expertise bezig waren met projecten die veranderingen in organisaties met zich meebrachten. Hierbij bespraken we de zaken die we tegen kwamen en uitdagingen die we hierbij ondervonden.

 

Dankzij onze verschillende achtergrond & expertise konden we elkaar kritisch challengen en elkaar versterken door een nieuwe insteek of oplossing aan te reiken.

 

De kracht van synergie doorheen strategische verandertrajecten was geboren. Deze synergie en complementariteit willen we integraal inzetten voor onze klanten.

Conundrum is jouw partner voor strategische alignering van processen, mensen en technologie binnen jouw bedrijf.

Team

Birger Stilten

STRATEGIE &
PROCESS ENGINEERING

BIRGER STILTEN

  • linkedin-logo green

“Analytisch/doortastend, kritische denker en authentiek”

Birger is founder van Conundrum en industrieel ingenieur.

 

Hij heeft meer dan 10 jaar ervaring als ingenieur in de maakindustrie in binnen- en buitenland. Hij startte zijn loopbaan binnen de toegepaste R&D. Hij werkte doorheen zijn loopbaan vaak op projectbasis waardoor hij zich op verschillende facetten van operationele bedrijfsvoering (technologie, strategie, proces, mensen, financieel…) kon professionaliseren en bijscholen.

 

Dit systemisch denken nam hij later mee naar operations waar hij zich zowel ontfermde over investeringsanalyses alsook de impact van variatie en complexiteit op operationele strategie en processen.

Als ondernemer en consultant combineert hij theorie en implementatie. Hij ondersteunt bedrijven in het strategisch aligneren van processen, mensen en technologie.

“Analytisch/onderzoekend, empathisch en krachtig”

Liesbet is cofounder van Conundrum en doctor in de klinische psychologie.

 

Als klinisch psychologe en coach begeleidt ze al meer dan 10 jaar medewerkers, leidinggevenden en teams. Ze werkt hierbij vanuit een evidence-based kader en combineert inzichten uit de acceptance and commitment therapie, oplossingsgericht werken en zelf-determinatietheorie. Ze heeft sterke expertise ontwikkeld in het thema perfectionisme.

 

Als ondernemer, coach, keynote spreker en trainer is ze erop gebrand om bedrijfsleiders en leidinggevenden te ondersteunen en inspireren om voluit te durven doen wat zij belangrijk vinden: van moeten naar willen.

 

Vanuit haar ervaring dat ondernemers en leidinggevenden vaak tegen hun perfectionisme aanlopen, schreef Liesbet het boek ‘niet perfect, toch tevreden’.

 

Lees er meer over op haar persoonlijke website: www.liesbetboone.be

Liesbet Boone

LEIDERSCHAP &
TEAMONTWIKKELING

LIESBET BOONE

  • linkedin-logo green
bottom of page